Bruiloften

Een bruiloft is wel één van de belangrijkste momenten uit jullie leven. Of het groots gevierd wordt of juist een huwelijk met een alleen jullie dierbaren. Het is en blijft een prachtige dag vol met liefde, vreugde, emoties en vooral gezelligheid. Ik vind het heel leuk om deze dag met jullie mee te vieren en al jullie mooie momenten vast te leggen!

Wat bied ik aan?

Ben ik een trouwfotograaf?

Nee, zeker niet! Als ik mee ga op jullie mooie dag dan ben ik géén trouwfotograaf. Ik ben een reportage/documentaire fotograaf. Ik wil graag de mooiste momenten vastleggen en zal hier ook mijn best voor doen. Maar… Ik ben géén trouwfotograaf, maar wel “de” fotograaf op jullie bruiloft.

Wat fotografeer ik

Tijdens een huwelijk mooiste herinneringen vast volgens jullie wens en aanvraag. We hebben van te voren een uitgebreid kennismakingsgesprek en hierin zullen we alles bespreken. Willen jullie foto’s van het aankleden, doen we! Willen jullie foto’s van een dierbaar familielid? Dan zal ik hier rekening mee houden. Ik zal op de achtergrond aanwezig zijn en proberen om juist die kleine details vast te leggen.

Wat is het tarief voor een bruiloft?

Het tarief bespreek ik graag samen met jullie. Doordat ik géén trouw fotograaf ben, zullen we samen bespreken wat een passend tarief is die voldoet aan jullie wensen en mijn uurloon. De uren zijn per bruiloft verschillend, misschien ben ik maar twee uurtjes aanwezig of juist de hele dag. Daarom werk ik niet met vaste tarieven en kijk ik naar het geheel.

Wil je meer weten?

Je kan contact opnemen voor de mogelijkheden! Zodat we samen kunnen kijken of mijn manier van fotograferen bij je past.

Laten we samen iets geweldigs opbouwen! Ik ga graag mee met alle hoogtepunten uit jullie leven!