Familie/gezin

De familie en gezinsreportage kan niet gemist worden. Het is ontzettend belangrijkom foto’s te maken van je gezin of familie. Je bent samen met elkaar, genieten van de leuke momenten samen en je hebt zelf een herinnering aan dit moment. De familie en gezinsreportage is voor iedereen! De familiereportage is ook geschikt voor familiegroepen, foto’s van opa en oma of gewoon foto’s van jullie eigen gezin.

Waar is de reportage

De reportage is op een locatie naar keus! Misschien wil je naar het strand, bos of zelf een heide. Alles is mogelijk. Ik heb een locatie brochure met wat tips!

Shoot of reportage

De familiereportage is ook echt een reportage. Er is niet veel geregisseerd en de foto’s komen echt vanuit jullie zelf. Dit zijn juist de mooiste momenten!

Combineren

De familiereportage is ook leuk te combineren tijdens een day in life reportage. Als we wandelen doen we een korte familiereportage zodat jullie gelijk een leuke foto hebben voor aan de muur.

Voor wie is de reportage?

De reportage is echt voor iedereen! Voor opa’s, oma’s, vaders, moeders en iedereen die zin heeft in een gezellige reportage.

Wil je meer weten over deze gezellige reportage?