Geboorte oproepbaar

Wat is het verschil?

Het verschil van een “normale” geboorte reportage en geboorte reportage oproepbaar is dat ik niet 24/7 klaarsta. Ik regel geen vrije dagen rondom mijn werk (mijn vaste baan) en hierdoor kan het voorkomen dat ik er niet bij ben. Ook heb ik géén back-up fotograaf. Natuurlijk doe ik wel mijn best om ermee te kunnen zijn!

Het kennismakingsgesprek zal bij mij thuis zijn


Waarom een geboortereportage?

Een geboortereportage is een unieke, mooie en prachtige reportage van de geboorte van jullie kindje(s). Dit moment is zo bijzonder, maar gaat ontzettend snel voorbij. Voor je het weet is jullie kindje alweer een paar uurtjes oud. Als geboortefotograaf leg ik juist al deze emoties, eerste momentjes en liefde tussen jullie vast.


Voor wie is deze reportage?

Deze reportage is voor iedereen! Het verschil tussen een “normale” reportage en reportage oproepbaar is dat ik er mogelijk niet ben i.v.m. mijn werk. Dit scheelt een hoop regelen achter de schermen en hierdoor kan ik de prijs laten zakken. Geboortefotograaf zijn is vooral het regelen achter de schermen en het 24/7 beschikbaar moeten staan.

Wil je graag een geboortereportage, maar kan je de kosten niet betalen van een normale reportage? vind je het niet erg als ik er mogelijk niet ben? Dan is deze reportage zeker geschikt voor jou!!


Waarom dit concept?

Deze reportage heb ik speciaal ontwikkeld omdat ik het ontzettend bijzonder vind om een geboorte te mogen fotograferen! Ik vind het echt een pracht moment wat ik het liefst de hele dag door fotografeer. Dit is natuurlijk niet haalbaar. Een geboortefotograaf zijn kost heel veel tijd, energie, regelen en zorgen dat je altijd 24/7 weg kunt. Daarnaast is het voor veel mensen een te grote investering terwijl ze het misschien wel heel graag willen. Dit concept maakt het voor mij mogelijk dat ik dit prachtige werk mag doen en maakt het voor jullie als ouders ook nog eens betaalbaar. Lukt het mij helaas niet om te komen? Dan zitten er géén kosten aan verbonden.


Doe je wel je best om te komen?

Natuurlijk! Ik doe 100% mijn best om de geboorte van jullie kindje vast te leggen. De enige momenten dat ik er niet ben is als ik ziek ben of als ik moet werken. De andere momenten zal ik er alles aan doen om te komen wanneer jullie mij bellen.

Ook verloopt ons contact voorafgaand aan de bevalling en na de bevalling hetzelfde als de “normale” geboorte reportage.