Geboorte

De geboorte van je kindje… het is voor mij een van de meest mooie , bijzondere en ingrijpende reportages die ik mag maken. Het is een uniek moment wat ontzettend snel voorbij gaat. De eerste blik, het eerste kusje, je eerste reactie en de eerste traan van je partner. Een bevalling kan snel gaan, lang duren, het kan ingrijpend zijn of het verloopt niet zoals je van te voren had verwacht. Met mij als fotograaf erbij zul je al deze momenten kunnen herinneren en koesteren. Ook kan het helpen tijdens een verwerking van een heftige bevalling.

” Wil je ook een geboortereportage van de geboorte van jullie kindje, maar zijn de kosten van geboortereportage te hoog?

Lees dan snel meer! Nieuw!

Geboortereportage oproepbaar. Dit is een aangepaste geboortereportage voor een aangepast tarief!! Zo is het voor iedereen haalbaar en mogelijk! Neem snel contact op voor de mogelijkheden! “

Geboortefotografie, Melissa Kasten fotografie

Waarom een fotograaf?

Een fotograaf tijdens een bevalling is nog niet zo bekend, maar het is juist zo fijn. Als fotograaf zal ik voor jullie een prachtige reportage maken van de geboorte van jullie kindje(s). Door de foto’s kan je momenten weer terug beleven, kan je de reactie zien van je partner en kan je jullie liefde en kracht zien op een heel intiem en emotioneel moment. Ook jullie kindje kan worden herinnerd aan zijn/haar kleine rimpelige handjes, voetjes, eerste huiltje, vetjes, ze zijn o zo schattig als ze net geboren zijn!

Back- up fotograaf

Een geboortefotograaf zijn en blijven kost heeft veel tijd, energie en je moet heel veel regelen. Maar het is het meer dan waard! Helaas kan het gebeuren dat ik niet aanwezig kan zijn. Om de kosten lager te houden is een back-up fotograaf als optie bij te boeken, maar het moet niet. Ik kan het wel altijd aanraden om een back up fotograaf bij te boeken zodat het 99% zeker is dat er een fotograaf aanwezig is.

Hoe werkt het precies?

Van te voren heb ik altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis. We zullen alle belangrijke informatie door bespreken en ook jullie wensen. Mocht er een klik zijn, dan zal ik vanaf week 38 klaarstaan voor jullie. Mochten jullie een back up fotograaf willen (aan te raden) zal haar inlichten. Vanaf week 38 zal ik 24/7 oproepbaar zijn en blijf ik in de buurt zodat ik altijd snel klaar kan staan.

Blijf ik de hele tijd fotograferen?

Nee hoor! vanaf 3/4 cm kom ik jullie kant op. Mocht het snel gaan kom ik eerder. Ik maak foto’s van de belangrijke momenten, maar het grootste gedeelte zal ik mij terugtrekken in een andere ruimte, zodat jullie ook je privé hebben. Ik zal op de achtergrond onzichtbaar meebewegen met de bevalling en tijdens de geboorte zal ik proberen om de mooiste moment vast te leggen.

Wil je meer weten over een geboortereportage? Of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek?