Kraamweek – postpartum

De kraamweekreportage is een nog niet zo bekende reportage. Maar deze reportage is meer dan speciaal. Deze reportage laat je eerste “echte” kwetsbare dagen na een geboorte zien. De eerste keer in bad, de eerste kusjes en knuffels. Er is niets mooiers dan de eerste week na de geboorte. Je leeft in een roes, op roze/blauwe/witte wolk en je bent ineens (opnieuw) ouders! Het blijft zo spannend de eerste dagen als ouders. De kraamweekreportage laat het beeld zien hoe het is om ineens grote zus of broer te zijn, een hardwerkende partner en een net bevallen vrouw die rustig aan het herstellen is. Misschien loopt de kraamzorg nog rond of komt opa en oma even op visite. De geboortekaartjes hangen nog overal en ook de eerste schone was hangt op de verwarming… De kraamweekreportage is het unieke beeld van jullie eerste momenten met elkaar en alles eromheen.

Waarom deze reportage?

Waarom ? Dit is zeker een goede vraag. En mijn antwoord is ook echt: Daarom, omdat het een vergeten onderwerp is 🙂 De tijd gaat ontzettend snel en deze dagen gaan ontzettend snel voorbij. Het is juist zo mooi om deze kwetsbare en unieke tijd met elkaar vast te leggen.

Hoelang kom ik?

Ik kom naar wens 2 uur of 4 uur van jullie dag fotograferen. Natuurlijk zal ik mij af en toe even terugtrekken als dit nodig is.

Shoot of reportage

De kraamweekreportage is zeker geen shoot. Er word niets geregisseerd en ik fotografeer alleen jullie moment. Het enige moment wat ik geregisseerd fotografeer is eventueel een gewenste foto zoals: postpartum foto’s of foto’s van een litteken (keizersnede). Deze zijn zo mooi!

Combineren

De kraamweekreportage is zeker te combineren met een stukje newbornreportage. Ik zal tijdens de kraamweekreportage ook de details van jullie kindje vastleggen, maar de nadruk ligt echt op het verhaal vastleggen. We hebben vóór de reportage nog even een telefonische kennismaking met elkaar zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wil je meer weten over de kraamweekreportage? Stuur gerust een berichtje voor meer informatie!