Newborn

Een newborn reportage is een rustige en liefdevolle reportage van jullie pasgeboren baby. Ik leg de details vast van jullie baby, zoals de kleine rimpeltjes, vetjes en zijn/haar naveltje. Ik leg de connectie tussen jullie vast, de liefde tussen papa/mama en baby is zo mooi. Als er broertjes en/of zusjes aanwezig zijn mogen zij natuurlijk niet ontbreken in jullie verhaal. Een newborn reportage is het verhaal van de eerste dagen/weken van jullie kindje. Er is ruimte om de reportage naar wens in te richten o.a.: een voedinsgmoment aan de borst, een douche moment met papa of heerlijk knuffelen met grote zus op het bed.

Welke locatie?

De newborn reportage is altijd heerlijk bij jullie thuis. Jullie huis is een veilige omgeving voor jullie kindje, waar hij/zij zich op het gemak voelt. Jullie kindje is nog maar net op de wereld en een rustige ontspannen baby, is een blije papa en mama.

Gebruik je spulletjes?

Nee, ik gebruik géén spullen voor de reportage. Wel kun je eventueel een kimono of vest lenen of kan ik advies geven in de kledingkeuze. Vóór de reportage krijgen jullie een stylingguide en informatiebrochure toegezonden zodat jullie voorbereid zijn. Ik neem voor de newborn reportage wel een kacheltje mee om de ruimte te verwarmen.

Shoot of reportage?

Ik fotografeer een reportage van jullie als gezin en het is géén shoot. Doordat er tijdens de reportage niet teveel geregisseerd word, krijg je prachtige en unieke beelden waarbij de liefde, connectie en emoties echt zijn. Ik zal jullie wel helpen en ondersteunen zodat jullie je zeker op je gemak voelen.

Telefonische kennismaking

De dagen vóór de reportage hebben wij nog een telefonisch gesprek met elkaar. Hierin bespreken wij jullie wensen een de mogelijkheden zodat het echt jullie verhaal en foto’s worden. Wil je (half)bloot op de foto, ja! dit is zeker mogelijk! Wil je dit niet? Dan maken we de foto’s met kleding aan.

Wil je meer weten over de newborn reportage? Stuur gerust een berichtje voor meer informatie!