Portfolio Geboorte

Geboorte verhalen
GEBOORTE REVI

Wat een bijzondere geboorte was dit. Het was een hele zware en lange bevalling. Van de hoop op een badbevalling, werd het een inleiding met ruggenprik. Deze mama is werkelijk een topper!

Bekijk het verhaal van Revi

GEBOORTE LILY

Een kijkje bij de mooie en natuurlijke geboorte van Lily. De mama van Lily is zelf verloskundige, ze heeft van te voren aangeven dat ze zoveel mogelijk zelf wil doen tijdens de bevalling. Alles op eigen kracht en zonder assistentie. Dit is ook zeker gelukt!

Bekijk het verhaal van Lily

Geboorte LYio

De geboorte van Lyio ging niet volgens het boekje. De mama van Lyio had al meerdere keren last van voorweeën en dit maakte de laatste weken wat zwaar. Uiteindelijk is er besluit genomen dat er een inleiding zou komen. Dit ging uiteindelijk erg snel!

Bekijk het verhaal van Lyio

GEBOORTE ISA

Een kijkje bij de heftige, maar mooie geboorte van Isa. Isa was een sterrenkijker en de bevalling verliep hierdoor erg zwaar. De mama van Isa bleef kalm, rustig en luisterde goed naar zichzelf. Hierdoor kon zij al haar kracht gebruiken om haar mooie dochter op de wereld te brengen.

Bekijk het verhaal van Isa

Geboorte SOOf

De geboorte van Soof verliep niet zoals verwacht. Soof lag in een verkeerde houding, waardoor zij niet verder in het geboortekanaal kwam. De bevalling stagneerde bij 3 cm ontsluiting. Soof is uiteindelijk na een uren weeën opvangen geboren met een keizersnede. Mijn back-up fotograaf heeft deze geboorte vastgelegd omdat ik helaas ziek was.

Bekijk het verhaal van Soof

Geboorte Jelle

De geboorte van Jelle ging onwijs snel. Ik werd gebeld toen ik net op mijn werk aankwam dat de weeën waren begonnen. Binnen vijf uur liep ik weer naar buiten met alle foto’s. De mama van Jelle heeft al haar kracht gebruikt om haar derde kindje vliegensvlug op de wereld te brengen. Het was een prachtige bevalling, mijn eerste die ik mocht meemaken. Deze bevalling zal ik nooit meer vergeten!

Bekijk het verhaal van Jelle