Wie ben ik?

Al heel wat jaren heb ik een camera in mijn hand. Vroeger fotografeerde ik vooral al mijn oppaskindjes en honden. Vanaf 2021 ben ik mijzelf gaan ontwikkelen in de fotografie. Ik ben cursussen gaan volgen, ik ben gaan meelopen met proffesionele fotograferen, ik heb een mentorsessie gevolgd en ik heb vooral erg veel geoefend! Ondertussen ben ik sinds 2022 gecertificeerd geboortefotograaf via de de geboortefotograaf.nl.

Ook fotograaf ik als vrijwilliger bij stichting earlybirds. Met de stichting samen fotograferen we prematuren kindjes met hun ouders. We fotograferen de kwetsbare, emotionele periode in het ziekenhuis. Ik ben erg dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen.

Inspiratie

Mijn ouders hebben dit aan mij doorgegeven…

Vroeger

Ik vind het zelf heel belangrijk om zoveel mogelijk momenten vast te leggen. Nu ik zelf moeder ben vind ik het nog belangrijker. Vaak vergeet je hoe de kleine dingen in het leven, juist zo speciaal zijn. Een knuffel van je kindje, moeder of opa. Nu zo normaal, maar later zijn dit de meest waardevolle herinneringen aan het leven toen. De reden dat ik reportage fotograaf ben is ook echt omdat ik heel veel waarde hecht aan het “echte” moment. Als je mijn foto’s terug kijkt dan beleef je het moment als een film, je herinnert en beleeft het opnieuw alsof je er opnieuw weer bij bent. Met de foto’s ben je keer op keer weer even samen met je gevoelens, emoties en de gedachte van toen.

Over mij

Waar wil ik ooit nog naar toe? Maladiven en Bali

Wat eet ik graag? Bloemkool

Wat doe ik graag? Netflixen, wandelen, samen zijn met mijn gezin, vakantie, maar vooral… heerlijk een dutje doen in de middag!

Mijn toekomstbeeld in de fotografie: Ik zou dolgraag fulltime geboortefotograaf willen worden. Ook lijkt het mij zo mooi en dankbaar werk om voor stichting Still te mogen fotograferen.

Mijn toekomstbeeld voor mijzelf: Met mijn lieve gezinnetje en familie nog heel veel jaar genieten. Genieten van het samen zijn met elkaar en het beleven van avonturen.

Ik als fotograaf

Maar wie ben ik als fotograaf? Als fotograaf ben ik creatief, vrolijk, enthousiast, rustig en vooral erg ontspannen. Ik sta open voor veel nieuwe en leuke ideeën. Omdat ik rustig ben van karakter verlopen de reportages ook rustig. Geen gehaast of tijdsdruk. Duurt het iets langer, geen probleem! Even een kledingwissel of moet de baby even gevoed worden? Dan nemen we hier even de tijd voor. Tevens zijn dit momenten die ook ook vastleg. Er is niks mooiers dan de onverwachte momenten. Hebben jullie zelf nog wensen, dan kijken we samen of het passend is. Ik zorg ervoor dat iedereen een fijne en positieve herinnering heeft aan de reportage.

Portfolio

Informatie