Zwanger – maternity

Een zwangerschap is een hele bijzondere periode. Je lichaam is druk bezig om een klein mensje te creëren, een klein wondertje. Je lichaam veranderd en dit is het allemaal waard. Tijdens de zwangerschapsreportage speelt je mooie ronde en krachtige buik en lichaam de hoofdrol Jouw buik is het huisje van jullie kindje en hier moet je zeker trots op zijn. Een zwangerschapsreportage kan natuurlijk de bekendmaking zijn of tijdens de begin periode. Ik zal dit altijd aanmoedigen, want voor je het weet ligt jullie kindje al in jullie armen. Tijdens een zwangerschapsreportage fotograferen we niet alleen de mooie ronde buik, maar ook de liefde tussen tussen jullie als (bijna) ouders. Mochten er trotse broertjes en zusjes bij zijn, zij mogen ook zeker niet ontbreken bij deze liefdevolle reportage.

Welke locatie?

Een locatie voor de zwangerschapsreportage is geheel naar wens in te vullen. Misschien wel een liefdevolle en knusse reportage bij jullie thuis?. Of en mooie locatie in het bos, strand of op een andere plek. Ik heb een locatie brochure met verschillende plekjes. Kies vooral een locatie die bij jullie past!

Wanneer is de reportage?

Een zwangerschapsreportage kan altijd geboekt worden. Tijdens de bekendmaking of misschien welk halverwege. Wil je echt de mooie rondje buik op de foto? dan is de beste periode tussen de 32-38 weken zwangerschap.

Creatief

Ik ben graag creatief met mijn foto’s en sta open voor speciale foto’s! Wil je een foto in het water? natuurlijk! Wil je een foto met zonsondergang of je silhouet? dit is ook zeker mogelijk. Heb je zelf een leuk idee? Laat het maar weten! We hebben van te voren nog een telefonisch kennismakingsgesprek om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Kimono/vesten

Mijn reportages zijn vrijwel helemaal natuurlijk en mag je helemaal jezelf zijn. Wel, heb ik voor de afwisseling en creatieve foto’s kimono’s en vesten om te dragen. Je mag ze gerust dragen als je dit wilt!

Wil je meer weten over de zwangerschaps – maternity reportage? Stuur gerust een berichtje voor meer informatie!